60-dnevna garancija z vračilom denarja

  • 100% naravne sestavine
  • Brez recepta
  • Hitra dostava
  • 100% diskretna dostava
  • Nakup brez tveganja

Kaj so spletni piškotki?

Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.

Na spletnem mestu se uporablja več različnih piškotkov za različne namene.

  1. Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki so potrebni za osnovne funkcionalnosti spletnega mesta, in ki tudi omogočajo delovanje nakupovalne košarice, spletni nakup in podobno.
  2. Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu, ki pa so anonimne in ne omogočajo sledenja posameznega identificiranega uporabnika.
  3. Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki omogočajo anonimno sledenje informacij, na podlagi katerih lahko boljše prilagajamo naše oglaševanje vašim potrebam.

Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta se strinjate z naložitvijo teh piškotkov, v nadaljevanju pa je tudi opisano, kako lahko piškotke onemogočite.

Kako onemogočiti piškotke?
Nastavitve za sprejemanje piškotkov lahko urejate v vašem brskalniku. Več informacij dobite na spodnjih straneh:

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)